Tuesday, September 21, 2010

Tero Hannula: Tunkeilija


"Nyt tuijotin vain tuota miestä, joka oli jollakin omituisella tavalla minun kaltaiseni, vaikka hänen hiuksensa olivatkin omiani tummemmat. Hän näytti kiinnostavalta enkä tahtonut olla hänelle töykeä. Jotakin olisi sanottava. Pian. Olimme tuijottaneet toisiamme silmiin varmasti pari minuuttia. Mitä hän oikein tahtoi? Avasin suuni ja huomasin hänen kasvoissaan odottavan muutoksen. Hän odotti ensimmäistä siirtoani. Minäkin odotin sitä."

Tunkeilija on vähäeleinen kertomus taidemaalari Sebastianin lähimenneisyydestä, jossa nolo seurustelusuhde on tullut päätökseensä, sekä nykyisyydestä jossa kaikki on aina kesken. Asioiden keskeneräisyyttä alleviivaa hänen luokseen ilmestyvä vieras mies, joka vaikuttaa Sebastianin taiteeseen, elämään ja ajatuksiin enemmän kuin tämä haluaisi myöntää.

Tero Hannula on vuonna 1981 syntynyt jyväskyläläinen opiskelija, identiteettiongelmainen humanistihörhö ja entinen wannabekirjailija.

Tunkeilija on ensimmäinen teos ntamon uudessa, yksinkertaistetussa formaatissa, joka osaltaan mahdollistaa kirjojen hinnan tuntuvan alentamisen. Lisätietoja uudistuksesta julkistetaan maanantaina 27. syyskuuta 2010.

Tunkeilija: 14 x 20 cm, 98 sivua, ISBN 978-952-215-143-8. Sarjan ulkoasu Marko von Konow.

Ovh EUR 13,30

Osta verkosta (EUR 10,50 sis. toimituskulut Suomeen, kirjantamo.net)

osta eBookina (EUR 5,00 tradebit.com)